Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho

Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
Nůž Santoku 18/32cm Damašková ocel/dřevo olive Hoshanho
1 190 Kč s DPH
983 Kč bez DPH
ksKoupit
Dostupnost:
Skladem
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Prostějově
zítra
Přepravní společností:
pozítří
KódHSHPCS-2023-019
Záruka24 měsíců
Popis

Nůž Santoku je vyroben z ocelového jádra VG-10, které má vysokou tvrdost (60HRC), antikorozní vlastnosti a odolnost proti opotřebení. Díky vakuovému tepelnému zpracování a dusíkovému kryogennímu temperování zajišťuje nože extrémní pevnost a odolnost.

Nůž na sekání je mnohokrát kován, aby se dosáhlo jedinečné a velmi krásné přírodní textury odlévání. Speciální design drážek snižuje kontaktní povrch mezi potravinami a čepelí, zabraňuje přichycení potravin na čepel a poskytuje maximální účinnost krájení.

Šikovní kováři damašských kuchyňských nožů ručně brousí extrémně ostrou hranu tradiční metodou Honbazuke, tak aby byla 15° na stranu, čímž dosahují super ostrosti (6-8 N). Výsledkem jsou čepele tak ostré jako břitva, ideální pro snadné krájení.

Rukojeť nože šéfkuchaře využívá přírodní olivové dřevo, které je mnohem odolnější a pevnější. Ergonomický obloukový design má vynikající vyvážení a pohodlný pro uvolnění únavy z dlouhého držení nože, takže je ideální pro každodenní použití.

Délka čepele 17,8cm /0,25cm
Délka rukojeti 14 cm
Materiál čepele: Damašková ocel VG10
Úhel hrany 15°±1°
Tvrdost 60 HRC
Materiál rukojeti: dřevo olive

Váha: 225g