Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho

Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
Nůž Chef 20/34cm Damašková ocel 67/dřevo olive Hoshanho
1 290 Kč s DPH
1 066 Kč bez DPH
ksKoupit
Dostupnost:
Skladem
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Prostějově
zítra
Přepravní společností:
pozítří
KódHSHPCS-2022-001
Záruka24 měsíců
Popis

Damaškový kuchařský nůž HOSHANHO s délkou 8 palců (20,3cm), vyrobený z profesionálních 67 vrstev VG-10 Super Steel. Tento ultra ostrý japonský kuchařský nůž je vybaven ergonomickou rukojetí z olivového dřeva, poskytující nejenom vynikající ostrost, ale i pohodlný úchop.

Čepel damaškového kuchařského nože HOSHANHO je mistrovsky zhotovena z jádra VG10 damaškové oceli, což zvyšuje jeho vlastnosti jako vysoká tvrdost (62HRC), odolnost proti korozi a odolnost proti opotřebení. Ručně vybroušená ze 67-vrstvé uhlíkové oceli pro dosažení nejlepšího vyvážení tvrdosti, odolnosti, rezistence proti korozi a ostrosti.

Rukojeť kuchyňského nože je vyrobena z olivového dřeva, které je husté, tvrdé a pevné, což je preferovaná surovina dřevěné části pro sofistikované zboží. Barva je jasná a textura jasná. Ergonomický design nabízí pohodlný úchop, který zabraňuje únavě a křečím i v profesionálním prostředí.

Úhly této čepele představují vrchol designu a nahromadění tisíciletí evoluce profesionálního kuchařského nože. Zrcadlově ručně broušená hrana V Taper Grinding, každá strana broušená v úhlu 9-12 stupňů, což dodává její ostrost. Ideální pro mletí, krájení a sekání zeleniny, krájení masa a oddělování velkých kusů.

Tento 8palcový japonský kuchařský nůž, který uspokojí většinu úkolů ve vaší domácí kuchyni, krájení zeleniny, ovoce, chleba, rybího filé nebo masa. Čepel je ostrá jako břitva a dokonalé vyvážení usnadňuje manipulaci a čisté řezy potravinami. Tento kuchařský kuchyňský nůž je nejlepší volbou jak pro domácí kuchaře, tak pro profesionální kuchaře.

Délka čepele 20,4cm /0,25cm
Délka rukojeti 14 cm
Materiál čepele: Damašková ocel
Úhel hrany 15°±1°
Tvrdost 60 HRC
Materiál rukojeti: dřevo olive
Váha: 225g