Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu

Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
Brusný kámen s bambusovou podložkou Shan Zu
590 Kč s DPH
488 Kč bez DPH
ksKoupit
Dostupnost:
Skladem
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Prostějově
zítra
Přepravní společností:
pozítří
KódSZ-2017-001
Záruka24 měsíců
Popis

Brousek SHAN ZU je navržen tak, aby byly vaše nože ostré jako břitva a poskytovaly vašim čepelím extra jemný lesk. Díky tomu můžete potraviny snadno krájet, sekat, nakrájet na kostičky.
Bílý korundový ostřící kámen má 2 různé strany – hrubou stranu (zrnitost 1000) a jemnější stranu (zrnitost 6000). Čepel se zrnitostí 1000 je schopna obnovit i ten nejtupější ostří na rovnou, ostrou hranu a čelo se zrnitostí 6000 umožňuje tuto hranu naostřit a vyleštit do ohromující ostrosti.
Protiskluzová základna ze silikagelu a bambusu drží brousek bezpečně na místě a zajišťuje maximální bezpečnost při broušení.
Pro lepší zážitek z ostření je zahrnuto úhlové vodítko, které udržuje úhel ostření a zároveň šetří energii.
Červená strana má zrnitost 1000; bílá strana má zrnitost 6000. Celkový rozměr kamene je 180*60*27mm.

JAK SPRÁVNĚ NABROUSIT NŮŽ?

  1. Ponořte brousek do vody asi na 5 minut, poté může kámen zcela absorbovat vlhkost.
  2. Vyberte si úhel ostření v závislosti na různých nožích:
    • 17 stupňů: Břitva, sushi nůž, kuchařský nůž a kuchyňský nůž;
    • 20 stupňů: kapesní nůž, nůž na ovoce a vykosťovací nůž;
    • 25 stupňů: Polní nůž;
    • 30 stupňů: bajonetový nebo polní nůž;
    • 40 stupňů: Nůž na přežití.
  3. Použijte bambusovou základnu k držení brousku a úhlové vodítko pro nůž a připravte se na broušení.
  4. Pomocí brousku naostřete tam a zpět podle úhlu ostří. Nejprve použijte kámen #1000, poté použijte kámen #6000 pro jemné ostření.
  5. Po dokončení broušení nůž otřete vlhkým hadříkem nebo opláchněte vodou, poté brusný kámen opláchněte přímo vodou a dejte na vzduch, aby oschl.

Aby se udržela vlhkost a zabránilo se příliš vysoké teplotě, měli byste během procesu ostření vhodně přidat vodu nebo olej