Brusný kámen DDF iohEF

Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
Brusný kámen DDF iohEF
390 Kč s DPH
322 Kč bez DPH
ksKoupit
Dostupnost:
Skladem
Kdy zboží obdržím, pokud nyní objednám?
Osobně v Prostějově
zítra
Přepravní společností:
pozítří
KódDDF-2020-001
Záruka24 měsíců
Popis

Brusný kámen je navržen tak, aby byly vaše nože ostré jako břitva a poskytovaly vašim čepelím extra jemný lesk. Díky tomu můžete potraviny snadno krájet, sekat, nakrájet na kostičky.
Bílý korundový ostřící kámen má 2 různé strany – hrubou stranu (zrnitost 1000) a jemnější stranu (zrnitost 6000). Čepel se zrnitostí 1000 je schopna obnovit i ten nejtupější ostří na rovnou, ostrou hranu a čelo se zrnitostí 6000 umožňuje tuto hranu naostřit a vyleštit do ohromující ostrosti.
Protiskluzová základna ze silikagelu drží brousek bezpečně na místě a zajišťuje maximální bezpečnost při broušení.
Pro lepší zážitek z ostření je zahrnuto úhlové vodítko, které udržuje úhel ostření a zároveň šetří energii.
Červená strana má zrnitost 1000; bílá strana má zrnitost 6000. Celkový rozměr kamene je 180*60*27mm.

JAK SPRÁVNĚ NABROUSIT NŮŽ?

  1. Ponořte brousek do vody asi na 5 minut, poté může kámen zcela absorbovat vlhkost.
  2. Vyberte si úhel ostření v závislosti na různých nožích:
    • 17 stupňů: Břitva, sushi nůž, kuchařský nůž a kuchyňský nůž;
    • 20 stupňů: kapesní nůž, nůž na ovoce a vykosťovací nůž;
    • 25 stupňů: Polní nůž;
    • 30 stupňů: bajonetový nebo polní nůž;
    • 40 stupňů: Nůž na přežití.
  3. Připravte si úhlové vodítko pro nůž a připravte se na broušení.
  4. Pomocí brousku naostřete tam a zpět podle úhlu ostří. Nejprve použijte kámen #1000, poté použijte kámen #6000 pro jemné ostření.
  5. Po dokončení broušení nůž otřete vlhkým hadříkem nebo opláchněte vodou, poté brusný kámen opláchněte přímo vodou a dejte na vzduch, aby oschl.

Aby se udržela vlhkost a zabránilo se příliš vysoké teplotě, měli byste během procesu ostření vhodně přidat vodu nebo olej